Menu Sluiten

Vervanging Houten Gevelbekledingen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Dakbedekkingsmaterialen – Dakisolatie – Gevelbekleding – Gevelbekleding Natuurlijke Look – Gevelplaat – 

Wenst u meer info over vervanging houten gevelbekledingen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Vervanging Houten Gevelbekledingen

Isolatie | Houtmaterialen | Dakwerken | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vervanging houten gevelbekledingen

activiteiten prefab houtskeletbouw houtskeletbouw houtmassiefbouw buitenschrijnwerk interieur gevelbekleding ruwbouw technieken realisaties ruwbouw houtbouw technieken interieur over ons wie zijn we aanpak geschiedenis partners jobs contact interieur de noordboom maakt alles volgens uw wensen ideen en mogelijkheden… Exclusieve plankenvloeren meubels op maat voor keukens badkamers slaap en woonkamers wandbekleding lambrisering …. Trappen trappen maken we op maat en volgens uw keuze vervanging houten gevelbekledingen bedrijf In onze toonzaal staat een trap gemaakt uit gelamelleerde rubberwood afgewerkt met olie wit. Plankenvloer in onze toonzaal kan u de standaard plankenvloer in eik fsc lariks grenen fsc bamboe … Komen bekijken. De plankenvloeren zijn mm dik en de breedtes kunnen variren van cm breed tot .

home dakwerken platte daken roofing epdm resitrix mastersystems epdm hellende daken timmerwerken gevelbekleding portfolio contact dakkapel renoveren rad is een familiebedrijf. Nononsense klantgericht en altijd bereikbaar. Een dakkapel renoveren is goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Als uw dakkapel nog in een redelijke staat verkeert maar er wel een aantal onderdelen aan vervanging toe zijn bvb indien er nog enkel glas aanwezig is er houtrot in de constructie zit … kunt u ervoor kiezen om uw dakkapel te renoveren. Dit is een stuk voordeliger en u bespaart ook extra kosten doordat er meestal geen vergunning voor nodig is. Zie het als een upgrade. Door uw dakkapel te renoveren met dubbel glas wordt uw zolder een stuk beter gesoleerd en.

Meer informatie over Vervanging houten gevelbekledingen

welkom firmavoorstelling portfolio activiteiten contact privacy policy welkom firmavoorstelling portfolio activiteiten contact documenten privacy policy dendermondse dakwerken over ons. We zijn een dakwerkersbedrijf werkzaam over heel vlaanderen Bekommernis over vervanging houten gevelbekledingen Wie zijn we dendermondse dakwerken gespecialiseerd in renovatie en nieuwbouw bestaat reeds jaar en gaat van vader op zoon. Deze jarenlange ervaring maakt van ons een betrouwbaar bedrijf die met knowhow en goed opgeleid personeel elk project tot in het kleinste detail weet af te werken. Onze missie wij trachten ieder project met de nodige vakkundigheid tot een goed einde te brengen. Klantentevredenheid dragen wij hoog in het vaandel. Een project is pas klaar wanneer u tevreden bent wij staan garant voor een snelle en goede service zowel voor tijdens als na de geplande werken. Wat doen we u kunt bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouw algemene lood zink en koperwerken platte en hellende daken daktimmerwerken gevelbekleding in leien hout en trespa en algemene isolatiewerken. jaar ervaring afgeleverde proje.