Menu Sluiten

Leveranciers Gevelbekledingsmaterialen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Dakbedekkingsmaterialen – Dakisolatie – Gevelbekleding – Gevelbekleding Natuurlijke Look – Gevelplaat – 

Wenst u meer info over leveranciers gevelbekledingsmaterialen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Leveranciers Gevelbekledingsmaterialen

Dakwerken | Houtmaterialen | Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers gevelbekledingsmaterialen

toggle navigation depora home toonzaal realisaties contact puma line de puma line combineert topdesign met maatwerk. Design creativiteit innovatie en maatwerk ldoor slaat de handen in elkaar met renson leveranciers gevelbekledingsmaterialen grote maten In een uniek partnership wordt de puma line bekleedmet lamellen van renson. Design creativiteit innovatie en maatwerk worden toegepast op het hoogste niveau om u alsveeleisende klant een topproduct aan te bieden. Bovendien is dit concept perfect uitvoerbaar inhetzelfde vlak als de gevelbekleding. De puma line geschikt voor elke bouwstijl.kiest u voor een strakke bouwstijl dan zal de puma line stx u zeker en vast kunnen bekoren. Uwsectionaalpoort wordt voorzien van gevelbekledingsmateriaal waarbij steeds g.

spring naar inhoud claessens afwerkingsbedrijf plafonds wanden gevelbekleding menu home plafonds en wanden gevelbekleding over ons contact gevelbekleding hout hout is duurzaam en biedt prachtige concepten voor gevelbekleding. Hout is waarschijnlijk zelfs de oudste materiaalsoort dat wordt gebruikt als gevelbekleding en kent de laatste tijd een nieuwe opmars. Hout biedt een mooie oplossing om bijvoorbeeld een bijgebouw of bepaalde delen van het pand te accentueren. Wij zijn gespecialiseerd in massief houten gevelconcepten zoals woodface en free willy woodface is een verticaal gevelconcept bestaande uit massief houten latten uit drie verschillende breedtes en diktes gecombineerd met een op maat gemaakt aluminium profiel. Voor extra dimensie kan er zelfs led verlichting in verwerkt worden Het voorruitzicht van leveranciers gevelbekledingsmaterialen Woodface is leverbaar in verschillende hardhoutsoorten zoals padoek ceder meranti thermowood free willy is een tandgroef gevelbekleding met een sterk uitgesproken horizontale belijning. Free willy kan geplaatst worden in houtsoorten zoals padoek ceder thermowood afrormosia .

Vragen over Leveranciers gevelbekledingsmaterialen

.