Menu Sluiten

Aanbod Gevelbekleding Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Gevelbekleding – Gevelbekleding Natuurlijke Look – Gevelplaat – Gevelplaat Vezelcement – Houten Gevelbekledingen – 

Wenst u meer info over aanbod gevelbekleding antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Aanbod Gevelbekleding Antwerpen

Isolatie | Dakwerken | Houtmaterialen | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod gevelbekleding antwerpen

overslaan en naar de inhoud gaan bekijk aanbod menu sluit bel home aanbod kopen huren nieuwbouw spanje u zoekt gratis schatting your happiness over ons onze services ons team blog contact kantoren bel direct verkocht lelinlaan antwerpen huis slaapkamers badkamers m woonoppervlakte toon meer kruimelpad home aanbod charmante halfopen bebouwing in een topbuurt te koop in het prachtige mariaburg vinden we deze zeer goed onderhouden woning. Via de verbrede oprit komen we toe aan dit gezellige huis. In kreeg deze woonst een totaalrenovatie en werd met kwalitatieve materialen afgewerkt. Een geceruseerde eiken schouwmantel blauwe hardsteen in de hal en gevelbekleding in ceder planken horen daar zeker bij. De lichtrijke leefruimte geeft uitzicht op de gezellige tuin met overdekt terras mt inbouwspots aanbod gevelbekleding antwerpen maatwerk De woning beschikt over zeer ruime slaapkamers en een kleinere kamers die perfect als babykamer dressing of bureau kan dienen. In de garage kan je niet alleen je wagen k.

dakwerken sanitair centrale verwarming renovatie contact amd van passen waar uw renovatieproject in goede handen is contacteer ons nu amd van passen waar uw renovatieproject in goede handen is contacteer ons nu dakwerken bekijk het aanbod sanitair bekijk het aanbod cv bekijk het aanbod renovatie bekijk het aanbod je renovatieproject is bij ons in goede handen wij zijn een klein merksems familiebedrijf met drie generaties van uiteenlopende opleidingen en ervaringen. Daardoor kan je bij ons in groot antwerpen terecht voor tal van diverse werkzaamheden. Zoek je een aannemer in merksem dan ben je bij van passen aan het juiste adres zowel voor kleine herstellingswerken als voor az totaalrenovaties biedt amd van passen vakmanschap amp service werkzaamheden renovaties amp herstellingswerken ruwbouwwerken aanpassingen ruwbouw metselwerken verbouwing bijbouw aanbouw dak amp timmerwerk alle soorten dakwerken amp dakherstellingen gevels gev.

Meer informatie over Aanbod gevelbekleding antwerpen

home aanbod realisaties contact menu home aanbod realisaties contact we zijn gesloten van woensdag september tot en met donderdag october natuursteen raisa natuursteen raisa kom ons bezoeken in onze winkel in antwerpenwij geven u graag advies over de keuze van uw steen. Onze openingsuren en sluitingsdagen kunnen veranderen.blijf op de hoogte en check regelmatig onze sluitingsdagen showroom openingen natuursteenwerken in antwerpen wij maken uw badkamers keukens en trappen in steen natuursteen raisa is een ambachtelijk familiebedrijf met een huiselijke sfeer we nodigen u uit om binnen een kijkje te komen nemen. Geen tussenpersoon u wordt direct geholpen door de steenkapper. Ons aanbod is vrij uitgebreid we behandelen zowel grote als kleine projecten De verkoopprijs van aanbod gevelbekleding antwerpen Net zoals het nieuw plaatsen en renovatie zoals het herplaatsen van bladen. Onze sterkte is maatwer.