Menu Sluiten

Leveranciers Gevel Herstellen

Mavi is gespecialiseerd in zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling. Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling.

Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Eén van de facetten is het herstellen en zandstralen van uw gevel en muren. Dit kan zowel op de binnen- als buitenmuren van uw woning toegepast worden. Een ander belangrijk facet is het herstellen van scheuren in uw muur en het behandelen van opstijgend vocht. Tot slot kan uw hele huis of bepaalde muren een hele andere uitstraling krijgen door ze te kaleien.

Ook binnen in de woning kunnen wij u helpen met de renovatie. Met een speciale techniek luchtgommen we de trap. Hierna krijgt de trap zijn oorspronkelijke houtlook terug waarna u hem opnieuw kunt (laten) behandelen, vernissen of verven. Ook uw keuken luchtgommen kan op dezelfde manier gebeuren. Met een relatief beperkt budget krijgt uw keuken een hele nieuwe uitstraling. Idem voor uw binnen- of buitendeuren of meubels.

Mogelijk zit u met een hele hoop vragen. Wij geven u graag een antwoord.

90171229017122

Meer info

tags: Behandeling Van Hout – Expert Behandelen Hout – Expert Kaleien Gevels – Expert Kaleien Muren – Expert Luchtgommen Hout – 

Wenst u meer info over Leveranciers Gevel Herstellen kijk dan vlug op https://www.mavitech.be | Leveranciers Gevel Herstellen

Hout | Gevelherstel | keukenrenovatie | Luchtgommen | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers Gevel Herstellen

bel wim of peter inforepairprojects.be facebook facebook dringende opdrachten realisaties contact home steen reinigen van steen reinigen van natuursteen hout metaal contact select page reinigen van steen reinigen van baksteen dorpels in blauwe hardsteen franse steen verwijderen van vuil en graffiti voor particuliere woningen en bedrijfsgebouwen steen gaat lang mee een bakstenen huis of muur kan honderden jaren blijven bestaan Leveranciers Gevel Herstellen zijn zeer gewaardeerd Door het weer de vervuiling zure regen en andere factoren gaat de baksteen vuil worden. Met een goede behandeling kan een stenen muur een dorpel in blauwe hardsteen de franse steen aan uw huis opnieuw in oorspronkelijke staat hersteld worden. Repair projects neemt uw steen onder handen dit zowel voor stenen muren buiten als binnen. Een van de meest voorkomende problemen op steen zijn een vuile donkere laag die zich op de stenen vast zet en kalkvlekken gaan vertonen. Niet alleen op huizen maar ook op bv. Grafstenen en grafmonumenten is de afzetting van vuil duidelijk zichtbaar al na enkele jaren. Ook deze kunnen wij reinigen en.

de belgische bouwdocumentatie de belgische bouwdocumentatie la documentation belge de la construction bestekservice service c.d.ch zoek nieuws bedrijven productgroepen nieuwsbrief cobosystems.be de belgische bouwdocumentatie carousel plannen en renoveren voor de eeuwigheid prefa aluminiumproducten voor de monumentenzorg lees meerhellip . M nieuwe zinkdaken voor musea jubelpark apok is de geprefereerde partner van deze gigantische dakrenovatie lees meerhellip in het wakeboardcentrum galgenweel in antwerpen smelten binnen en buiten vloeiend samen. Opdrachtgever koos voor het geniale kozijnsysteem gealan s nl en de hefschuifdeuren s lees meerhellip bij breedveld gaan praktische oplossingen voor flexibele ruimteverdeling en een prettige akoestiek hand in hand het beste resultaat bereik je wanneer architect en interieurspecialist samen de focus op akoestiek leggen. Lees meerhellip meer ontwerpvrijheid door forse uitbreiding emco schoonloopzones emco biedt met de nieuwe collectie schoonloopzones in verschillende kleuren en hoogwaardig.

Kundigheid over Leveranciers Gevel Herstellen

batsleer nv buitengewoon onderhoud tel menu activiteiten gebouwenonderhoud infraonderhoud over ons vacatures nieuws kwaliteit mission statement over batsleer referenties contact news batsleer gt in de pers betonrenovatie renovatie amp conservatie batsleer renovatie investeert fors in hydrodemolition juni batsleer renovatie investeerde zopas fors in verschillende hydrodemolitionmachines bent u geïnteresseerd in Leveranciers Gevel Herstellen Met deze machines verwijdert de onderneming op een efficintere en geluidsvriendelijke wijze betonrot van bruggen wegen balkons vloeren wanden kolommen read more balkonrenovatie betonrenovatie bouw amp verbouwingswerken renovatie amp conservatie steigerbouw buitengewoon onderhoud augustus onderhoud van uw gebouw read more balkonrenovatie betonrenovatie steigerbouw renovatie balkons residentie magnolia te ronse juni binnenkort vangt nv batsleer aan met de renovatie van de balkons van residentie magnolia.read more betonrenovatie infra on.