Menu Sluiten

Expert Kaleien Muren

Mavi is gespecialiseerd in zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling. Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling.

Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Eén van de facetten is het herstellen en zandstralen van uw gevel en muren. Dit kan zowel op de binnen- als buitenmuren van uw woning toegepast worden. Een ander belangrijk facet is het herstellen van scheuren in uw muur en het behandelen van opstijgend vocht. Tot slot kan uw hele huis of bepaalde muren een hele andere uitstraling krijgen door ze te kaleien.

Ook binnen in de woning kunnen wij u helpen met de renovatie. Met een speciale techniek luchtgommen we de trap. Hierna krijgt de trap zijn oorspronkelijke houtlook terug waarna u hem opnieuw kunt (laten) behandelen, vernissen of verven. Ook uw keuken luchtgommen kan op dezelfde manier gebeuren. Met een relatief beperkt budget krijgt uw keuken een hele nieuwe uitstraling. Idem voor uw binnen- of buitendeuren of meubels.

Mogelijk zit u met een hele hoop vragen. Wij geven u graag een antwoord.

90171229017122

Meer info

tags: Behandeling Van Hout – Expert Behandelen Hout – Expert Kaleien Gevels – Expert Kaleien Muren – Expert Luchtgommen Hout – 

Wenst u meer info over Expert Kaleien Muren kijk dan vlug op https://www.mavitech.be | Expert Kaleien Muren

Meubelrenovatie | keukenrenovatie | Gevels | Gevelherstel | Luchtgommen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert Kaleien Muren

bel ons nu prijsaanvraag tevredenheid over ons tevreden klanten isolatiepremie service jobs blog contact nl fr prijsaanvraag spouwmuurisolatie dakisolatie gevelisolatie zoldervloer isoleren plat dak isoleren prijsaanvraag gevelisolatie expert in gevelisolatie expert in gevelisolatie gevelisolatie is deacute oplossing als je je gevel zowel wil isoleren als renoveren. Naast een uitstekende isolatie wordt het uitzicht van je woning grondig vernieuwd. Twee vliegen in eacuteeacuten klap dus om de buitenmuren van je woning te isoleren kan je kiezen uit een spouwmuurisolatie binnenisolatie of gevelisolatie. Die laatste geeft je de mogelijkheid om in eacuteeacuten adem de gevel onder handen te nemen. Gevelisolatie vereist namelijk een nieuwe afwerking in pleister of gevelbekleding Expert Kaleien Muren offerte aanvragen Is je gevel al geiumlsoleerd geen probleem ook voor gevelafwerking kan je bij ons terecht. Hoe gaat gevelisolatie in zijn werk kort samengevat op de gevel wordt een uitvlakkingsmortel met wapening in glasvezels geplaatst. De h.

heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte naam email telefoonnummer vragen of opmerkingen dit iframe bevat de vereiste logica om ajax aangedreven gravity forms te verwerken. Home over ons diensten schilderwerken behangwerken raamdecoratie decoratieve technieken mortex vloerbedekking buitenschilderwerken kaleien contact home over ons diensten schilderwerken behangwerken raamdecoratie decoratieve technieken mortex vloerbedekking buitenschilderwerken kaleien contact welkom bij van den berghe decor wilt u uw interieur een nieuwe uitstraling geven of bent u op zoek naar een ervaren vakman voor de afwerking van uw ruwbouw welkom bij van den berghe decor in gent al meer dan jaar d expert in schilderwerken behangwerken en decoratiewerken voor particulieren n bedrijven. Bij ons rekent u op een klantgerichte service van a tot z met aandacht voor kwaliteit en detail. Klik op de knop voor meer info en vraag een offerte op maat. Meer informatie diensten schilderwerken on.

Bericht over Expert Kaleien Muren

home over ons producten in de kijker contact verf kalei gevelisolatiecrepi inthermo houtvezelplaten cantex silicone roof coating cantex vloeibaar rubber houtbescherming decoratie toebehoren aguaplast toupret producten storch otto afdichtingskits festool gereedschap copenhagen prof anza dalapro verhuur specials toupret producten binnenvulmiddel le reboucheur voor het vullen van gaten en scheuren beschrijving ideaal voor om gaten en scheuren van om het even welke omvang te vullen op ongeverfde en geverfde ondergronden binnenshuis wat bedoelen we met Expert Kaleien Muren Functie binnen verpakking zakken van kg pak van kg emmers van kg verbruik kg poeder is voldoende om liter te vullen eigenschappen goed hechtvermogen op geschilderde ondergronden snelle harding minuten geen maximale dikte gemakkelijk glad te schuren spijker en schroefvast zeer fijn tips voor een optimale vulling raden wij aan de pasta tot min te.