Menu Sluiten

Expert Kaleien Gevels

Mavi is gespecialiseerd in zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling. Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling.

Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Eén van de facetten is het herstellen en zandstralen van uw gevel en muren. Dit kan zowel op de binnen- als buitenmuren van uw woning toegepast worden. Een ander belangrijk facet is het herstellen van scheuren in uw muur en het behandelen van opstijgend vocht. Tot slot kan uw hele huis of bepaalde muren een hele andere uitstraling krijgen door ze te kaleien.

Ook binnen in de woning kunnen wij u helpen met de renovatie. Met een speciale techniek luchtgommen we de trap. Hierna krijgt de trap zijn oorspronkelijke houtlook terug waarna u hem opnieuw kunt (laten) behandelen, vernissen of verven. Ook uw keuken luchtgommen kan op dezelfde manier gebeuren. Met een relatief beperkt budget krijgt uw keuken een hele nieuwe uitstraling. Idem voor uw binnen- of buitendeuren of meubels.

Mogelijk zit u met een hele hoop vragen. Wij geven u graag een antwoord.

90171229017122

Meer info

tags: Behandeling Van Hout – Expert Behandelen Hout – Expert Kaleien Gevels – Expert Kaleien Muren – Expert Luchtgommen Hout – 

Wenst u meer info over Expert Kaleien Gevels kijk dan vlug op https://www.mavitech.be | Expert Kaleien Gevels

Gevelherstel | Luchtgommen | Gevels | Meubelrenovatie | Hout | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert Kaleien Gevels

infogevelwerken.be nl fr home gevelbepleistering uitslijpen zandstralen en hervoegen schilderen of kaleien fotogalerij contact menu gevelbepleistering een perfecte gevelbepleistering door adriconstruct heeft u beslist met gevelbepleistering te werken voor uw nieuwe huis een bestaande woning en of gevel te laten bepleisteren bestaande sierpleister reinigen een reiniging is combinatie met een pearle coating hiervoor heeft u een expert in gevelwerken nodig Expert Kaleien Gevels gevraagd Dagelijks worden we geconfronteerd met onze alsmaar oplopende energie kosten een goede gevel isolatie plaatsen alvorens sierpleister aan te brengen is een investering voor de toekomst adri construct is uw ideale partner voor een professionel.

home schilder amp decoratiewerken gevelrenovatie kaleien industrieumlle schilderwerken colorshop contact schilderen van uw muren of renoveren van uw gevels laat dat aan ons over contacteer ons voor al uw schilderwerken regio ieper color by cherchye u bent bezig aan de renovatie van uw woning en zo bent u op zoek naar een expert in schilderwerken in belgieuml bij color by cherchye bent u aan het juiste adres. Met professionele medewerkers zijn wij een van de grotere schildersbedrijven uit de regio ieper. Perfecte afwerking wij zijn vooral gespecialiseerd in fijne decoratiewerken en industrieumlle schilderwerken. Maar verder is ook gevelrenovatie waarbij alles waterdicht wordt gemaakt in professionele handen. Denk ook eens aan het kaleien van uw gevel voor een perfecte afwerking. Wij staan garant voor een jarenlange ervaring continue bijscholing van de medewerkers en een doorgedreven passie voor het product. Dankzij dit staaltje vakmanschap mag u zeker zijn van een kwalitatieve uitvoering van uw opdracht en dit voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Familiebedrijf.

Kennis over Expert Kaleien Gevels

startpagina diensten vochtbestrijding kelderdichting gevelbehandeling ventilatie murimpreg gratis offerte contact gevelbehandeling last van vocht in de buitenmuren niet alleen aan de binnenkant van je woning kan vocht vervelend zijn. Ook buitengevels kunnen hieronder lijden. Vooral slagregen in combinatie met gebarsten voegen of poreus metselwerk zorgen voor doorslaand vocht. Wist je trouwens dat vochtplekken binnen in de woning vaak veroorzaakt worden door een waterdoorlatende buitengevel verleng de levensduur van je buitengevel. Murimpreg biedt je een professionele oplossing op maat bent u geïnteresseerd in de prijs van Expert Kaleien Gevels Tot wat leidt opstijgend vocht vochtige buitenmuren kunnen onderstaande gevolgen hebben voor je woning aantasting metselwerken droog en kil gevoel verhoogde stookkosten aantasting van schilderwerk aantasting van pleisterwerk vorming van vochtplekken en schimmels heb je nog vragen bel onze expert op .. Of klik hier hydrofuge is de oplossing doorslaand vocht manifesteert zich vooral bij volsteense.